Laboratorij

Zubotehnički laboratorij

Zubotehnički laboratorij

Laboratorij njeguje tradiciju dugu tri desetljeća s jamstvom vrhunske kvalitete rada te četrdesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorija u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Istančan spoj suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje omogućuje pružanje vrhunske usluge svim našim pacijentima.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. A kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike, i to s više od trideset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nam je omogućilo visoko pozicioniranje na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom. Godine 2006. on postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

 
Pročitajte više
 
 

Usluge laboratorija

Krunice i mostovi / metal
Metal-keramika (kobalt-krom)
Metal-keramika (zlato)
Full cast
Galvano-keramika

All ceramic and CAD / CAM
Empress krune
Empress inlays/onlays
Empress laminati
NobelProcera (CAD)
DCS (CAD/CAM)
IPS E-MAX (CAD/CAM)

Implantološki sustavi
NobelBiocare
Astra Tech Dental
Straumann
Ankylos
Bredent
Camlog
Ospol
Xive

Mobilna protetika
Akrilatne proteze
Wironit proteze
Kombinirani radovi (ankeri, prečke, teleskopi, vario kugle)

Ostalo
Štitnici za zube
  » Sportski (mouthguard)
  » Protiv bruksizma (nightguard)
  » Udlage za izbjeljivanje
  » Protiv hrkanja
Mockup
Setup

 
 
 

Naruči se

 
Stomatologija i estetika Galerija slika
 

Video - Laboratorij

 

Zašto odabrati nas?