Privatna stomatološka ordinacija

O nama

O nama

Privatna stomatološka ordinacija Stomatologija i estetika specijalizirana je za područje estetske i restaurativne dentalne medicine, implantologije te parodontologije, što potvrđuje svojim desetogodišnjim radom i iskustvom u rješavanju najzahtjevnijih parodontoloških slučajeva. Laboratorij njeguje tradiciju dugu tri desetljeća s jamstvom vrhunske kvalitete izrade te četrdesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorija u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Sinergija suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje svim našim pacijentima omogućuje pružanje vrhunske usluge.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega neprestano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

2018. godine doktor Goran Jovičević stekao je titulu specijalista parodontologije, što je u Republici Hrvatskoj najviša razina stručnog usavršavanja među zdravstvenim radnicima iz pojedine medicinske discipline.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. A kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike, i to s više od trideset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nam je omogućilo visoko pozicioniranje na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije primjenjuje tehnologiju 3D printera, opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom. Godine 2006. naš zubotehnički laboratorij postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ! Slobodno nas nazovite, dogovorite svoj termin i uvjerite se u profesionalnost našeg osoblja!

Stomatološka ordinacija Stomatologija i estetika mjesto je gdje Vaše ideje, želje i potrebe uz naše znanje i tehnologiju pretvaramo u blistav osmijeh!

Veselimo se Vašem dolasku!

 

dr. Goran Jovičević

 
Pročitajte više
 
 

dr. Goran Jovičević

dr. Goran Jovičević

Goran Jovičević rođen je u Zagrebu 9.12.1981. godine, gdje je završio osnovnu školu i srednju zubotehničku školu. Iste godine upisao je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Diplomirao je u redovnom roku 2007. godine. Po završetku studija postaje redovnim članom Hrvatske komore dentalne medicine.

Prva radna iskustva stječe još tijekom apsolventskog staža radom u Poliklinici Šlaj – Anić od 2006 do 2007. godine.

2007. godine započinje pripravnički staž u privatnoj ordinaciji dentalne medicine kod doktorice Mirjane Baričević gdje se zadržava do 2010.

2009. godine osniva privatnu stomatološku ordinaciju Stomatologija i estetika d.o.o. koja nudi najsuvremenija rješenja na području estetske i restaurativne dentalne medicine te na području implantologije.

Ubrzo ustvaruje suradnju s vodećim i najprestižnijim partnerima Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive.

2010. godine  započinje suradnju i dio je tima ordinacije Implant centar Martinko. 

2015. godine u listopadu upisuje trogodišnju specijalizaciju iz parodontologije pod mentorstvom prof. dr.sc. Darije Plančaka te istovremeno i magisterij.

U studenome 2018. stječe titulu specijalista parodontologa s najvišim pohvalama komisije, a u prosincu 2018. dobiva i titulu magistra struke obranivši svoj poslijediplomski specijalistički rad na temu „Suvremene tehnike šivanja u parodontnoj kirurgiji“.

Član je svjetskog udruženja profesionalnih implantologa ITI International Team for Implantology.

Završio je napredni tečaj estetske oralne implantologije, ispunio zahtjeve za punopravno članstvo u skladu s propisanim standardom te time postao članom međunarodnog udruženja ImmediaTeam International Association.

U radu i edukaciji izrazito je usmjeren na estetsku dentalnu medicinu, naročito na područje parodontologije i implantologije, gdje ima iskustvo u najkompleksnijim slučajevima implanto-protetske rehabilitacije.

Sve vrijeme rada usavršava se i sudjeluje na brojnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu. Tijekom godina također pohađa gotovo sve važnije edukacijske programe za sve značajnije implantacijske sustave, poput Astra Tech, Nobel Biocare, Straumann, Zimmer.

Sudjeluje na brojnim nacionalnim i internacionalnim stručnim i znanstvenim skupovima, od kojih su za istaknuti:

2007. Implant placement and bone managment, DDS, MS Sascha Jovanovic (UCLA)

2007. Implant placement and soft tissue managment, DDS, MS Egon Euwe (gide)

2010. Temporizacija kompleksnih implanto-protetskih radova, DDS, MS Stefan Paul

2011. Kirurški i protetski Straumann BL & SP, Dr. Mato Sušić

2012. Basic & Intermediate Hands-on Course in Implant Dentistry, The Zimmer Institute,

          Dr. Stephane Millez, Dr. Dimitar Filtchev, Dr. Bahige Tourbah

Dodatno se kontinuirano usavršava na tečajevima i simpozijima:

2013. Implantsko-protetski simpozij Inovacije u estetskoj implantologiji

2014. Perio Implant 4

2015. BTI Implant System and PRGF – Endoret course

2015. Perio Implant 5

2015. World Clinical Laser Institute, Lasers training course

2015. Hrvatski parodontološki dani

2015. 6. Međunarodni kongres Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju

2015. Augmentation Procedure in Implantology by Straumann

2016. Intensive course on management of periodontally compromised patients.Three-day

          intensive theoretical and practical course, Prof.Dr.Dr.h.c.mult., Anton Sculean,

          M.S.,Ph.D.

2016. Motion and Emotion: Smile design, Zagreb

2016. Perioimplant 6, Opatija

2016. Competence in Esthetics, Shoot like a Pro – tečaj fotografije, Miloš Miladinov, Beograd

2016. Innovative regenerative therapies approaches. Platelet rich fibrin and what else?

          Dr.Joseph Chokrun, Zagreb

2016. Facial aesthetics of the peri oral area with growth factors and stem cells, Cleopatra

          Nacopoulos, BSc, DDS, MSc, PhD, Zagreb

2017. 3 days photography and smile design using 3shape and printing technology, Miloš

         Miladinov, Timisoara

2017. Hrvatski parodontološki dani 2017. s međunarodnim sudjelovanjem, Šibenik

2017. Full immersion, Dr. D.Massironi, Dr. M.Jakovac & Dr. A Conti, Milano

2017. Međunarodni kongres Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, Osijek

2018. 3Shape Academy program edukacije, Copenhagen

2018. EuroPerio9 – najveći svjetski parodontološki i implantološki kongres, Amsterdam

2019. Zimmer Biomet Institute course, Barcelona

2019. Immediate Placement and Loading – Socket Shield Surgery, Zagreb

 
Pročitajte više
 
 

Naruči se

 
Stomatologija i estetika Galerija slika
 

Video - Laboratorij

 

Zašto odabrati nas?