Privatna stomatološka ordinacija

O nama

O nama

Privatna stomatološka ordinacija Stomatologija i estetika specijalizirana je za područje estetske i restaurativne dentalne medicine, implantologije te parodontologije, što potvrđuje svojim desetogodišnjim radom i iskustvom u rješavanju najzahtjevnijih parodontoloških slučajeva. Laboratorij njeguje tradiciju dugu tri desetljeća s jamstvom vrhunske kvalitete izrade te četrdesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorija u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Sinergija suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje svim našim pacijentima omogućuje pružanje vrhunske usluge.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega neprestano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

2018. godine doktor Goran Jovičević stekao je titulu specijalista parodontologije, što je u Republici Hrvatskoj najviša razina stručnog usavršavanja među zdravstvenim radnicima iz pojedine medicinske discipline.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. A kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike, i to s više od trideset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nam je omogućilo visoko pozicioniranje na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije primjenjuje tehnologiju 3D printera, opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom. Godine 2006. naš zubotehnički laboratorij postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ! Slobodno nas nazovite, dogovorite svoj termin i uvjerite se u profesionalnost našeg osoblja!

Stomatološka ordinacija Stomatologija i estetika mjesto je gdje Vaše ideje, želje i potrebe uz naše znanje i tehnologiju pretvaramo u blistav osmijeh!

Veselimo se Vašem dolasku!

 

dr. Goran Jovičević

 
Pročitajte više
 
 

dr. Goran Jovičević

dr. Goran Jovičević

Goran Jovičević rođen je u Zagrebu 09.12.1981. godine, gdje je završio osnovnu školu i srednju zubotehničku školu. Iste godine upisao je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Diplomirao je u redovnom roku 2007. godine. Prva radna iskustva počeo je stjecati još za vrijeme apsolventskog dijela studija radom u Poliklinici Šlaj – Anić od 2006-2007.

2007. godine započinje pripravnički staž u privatnoj ordinaciji dentalne medicine kod doktorice Mirjane Baričević gdje se zadržava do 2010.

2009. godine osniva privatnu stomatološku ordinaciju Stomatologija i estetika d.o.o. koja nudi najsuvremenija rješenja na području estetske i restaurativne dentalne medicine te na području implantologije.

Ubrzo ustvaruje suradnju s vodećim i najprestižnijim partnerima Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive.

2010. godine  započinje suradnju i dio je tima u „Implant centar Martinko“. Cijelo vrijeme rada usavršava se i sudjeluje na brojnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu. Također, tijekom godina pohađa gotovo sve važnije edukacijske programe za sve značajnije implantacijske sustave, kao što su Astra Tech, Nobel Biocare, Straumann, Zimmer.

Izrazito je usmjeren na estetsku dentalnu medicinu, a osobito na područje implantologije gdje ima iskustvo u najkompleksnijim slučajevima implanto-protetske rehabilitacije.

Aktivno je sudjelovao na više nacionalnih i internacionalnih stručnih i znanstvenih skupova,od kojih se ističu:

2007. Implant placement and bone managment,DDS, MS Sascha Jovanovic (UCLA)
2007.Implant placement and soft tissue managment,DDS, MS Egon Euwe (gide)
2010.Temporizacija kompleksnih implanto-protetskih radova, DDS, MS Stefan Paul
2011. Kirurški i protetski Straumann BL & SP, Dr.Mato Sušić
2012. Basic & Intermediate Hands-on Course in Implant Dentistry, The Zimmer institut, Dr.Stephane Millez, Dr.Dimitar Filtchev, Dr.Bahige Tourbah

Član je Hrvatske komore dentalne medicine kontinuirano od završetka fakulteta.

Član je ITI International Team for Implantology

 
Pročitajte više
 
 

Naruči se

 
Stomatologija i estetika Galerija slika
 

Video - Laboratorij

 

Zašto odabrati nas?