Želite li lijep osmijeh? Zatražite ponudu

Ugradnja zubnih implantata

Ugradnja zubnih implantata

Zubni implantati su nadomjesci od titana, biokompatibilnog materijala, koji se kirurški ugrađuju u čeljusnu kost da bi poslužili kao zamjena za prirodne korijene, odnosno kao nosači protetskog nadomjeska. Sastoji se od dijela unutar čeljusne kosti i dijela koji viri van iz nje na koji se nanosi kruna, most ili odvojiva protetska nadoknada omogućavajući tako sigurnu i dugovječnu fiksaciju.

Gubitak zubi je česta pojava: 30% svjetske populacije pati od potpune bezubosti, a 80% populacije nedostaje barem jedan zub. Kako neki od tradicionalnih načina rekonstrukcije nedostajućih zuba podrazumijevaju brušenje preostalih zdravih zuba, tako je implantat često najoptimalnija terapija.

Ne postoji dobna granica za ugradnju implantata. Ne preporučuju se u slučaju različitih bolesti kao uznapredovale osteporoze, nekontroliranog dijabetesa i nekih ozbiljnih kroničnih bolesti srca, bubrega, psihoza, itd.. U slučaju da je nedovoljno koštane mase moguće ju je obnoviti prije ugradnje implantata.

Razmislite, zašto brusiti zdrave zube da bi se načinio most, kada nedostajući zub možete nadomjestiti implantatom, bez diranja susjednih zuba?

Implantologija vam može vratiti izgubljeno samopouzdanje, osigurati pravilnu i kvalitetnu ishranu.

Implantati vam vraćaju punu kvalitetu življenja i siguran osmijeh!

Nadoknada pojedinačnog zubaNADOKNADA POJEDINAČNOG ZUBA
Za razliku od drugih oblika nadoknade pojedinačnih zubi, implantati će uz sami zub dodatno nadomjestiti i korjen zuba koji također ima veoma važnu ulogu.
Gubitak jednog zuba može poremetiti stabilnost cijele čeljusti, dovesti do pomicanja preostalih zubi te izmjeniti izgled vašeg lica da izgledate starije kao i stvoriti smetnje u žvakanju.
Ugradnja zubnih implantata predstavlja najbolje rješenje.

Zubni implantati - all on 4ALL ON 4
Za bezubu gornju i donju čeljust
Rekonstrukcija cijelog zubnog niza sa samo 4 implantata
Mogućnost imedijatnog opterećenja (operacija i zubi u istom posjetu)
Za fiksno i mobilno sidrenje gotovog protetskog rada

PRINCIP
4 implantata – 2 u prednjoj regiji, 2 u stražnjoj regiji
Fiksno rješenje s mogućnošću imedijatnog opterećenja

PREDNOST
Postupak se može kombinirati s računalno vođenim konceptom NobelGuide, što pruža mogućnost ugradnje i izrade dugotrajnog provizornog rada (6mj) u istom posjetu

PROTETSKE MOGUĆNOSTI
Fiksna provizorna akrilatna proteza
Fiksna trajna “proteza” odnosno NobelProcera Implant Bridge s titanskom konstrukcijom i akrilatnim zubima ili titanska ili cirkonska konstrukcija s krunicama od titana ili cirkona

 
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 Ugradnja zubnih implantata
 
 

Naruči se

 
Stomatologija i estetika Galerija slika
 

Zašto odabrati nas?